Zoek in het forum!
Gevoel
Gevoel

Mensheid voelt zich niet veilig meer in deze tijd. Steeds meer acties worden genomen om de terreur tegen te gaan. Onze grote vrienden ook wel Amerikanen genoemd zijn ons altijd een stapje voor. Zij verzinnen de belachelijkste ideeën om zelf maar veilig genoeg te zijn. Alles moeten ze van ons weten zodat ze zeker weten dat een kind van 12 jaar niet zomaar een bus gaat opblazen in hartje New York.. Wat moeten ze nu nog in New York doen? Ze hebben 2 torens naar beneden gehaald dat is al een prestatie opzich. Er is geen eer meer te behalen in die stad.

Toch gaan onze grote vrienden nieuwe regels invoeren. Zo is een paar maanden terug de regel gekomen dat alle passagiers die naar Amerika reizen hun persoonlijke gegevens door moeten sluizen naar de Amerikanen. Hierdoor weten ze dus echt bijna alles van je. Zelfs of je links of rechts handig bent... Maar goed, tevens hebben ze op elk vliegtuig een Air Marchal gezet die het vliegtuig gaat bewaken. Je moet je dus voorstellen. 1 of andere figuur bewaakt een vliegtuig waar meer dan 250 mensen inzitten. Wat hij wil bereiken is voor iedereen een raadsel, want hoe wil hij ooit 4 terroristen neer schieten met zijn * speelgoed geweer* ? Gister dacht zo`n figuur een goede daad te hebben verricht. Hij schoot een landgenoot neer, wat opzich niet erg is, neer, maar waarom schiet je iemand neer die alleen zegt: " I have a bom " ? Vind ik niet handig en zeker niet als het niet eens waar is... Goed idee die gewapende politie agenten aan boord in vliegtuigen!

Wat de amerikanen hiermee willen bereiken is dat het in de lucht zelfs veilig is, maar wat heb ik er nu aan als ik boven irak vlieg als het in de lucht veilig is. Als ik niet in het vliegtuig wordt neer geschoten dat gebeurt het wel met 1 van die mooie Russische raketten die ze hebben * geleend *..

Inplaats van rustig aan mijn plastic maaltijd te zitten moet ik met knikkende knieën hopen dat ik veilig zal landen. Een ongeluk zit in een klein hoekje daarom heeft elk vliegtuig ook van die prachtige gele reddings vesten. Alsof je met 900 km/h de klap overleefd die je maakt in de zee? Ze hadden vast nog plastic over van de maaltijden dat ze maar reddingsvesten hebben gemaakt... Nee met die dingen ga je zeker veilig voelen! Als er dan ook nog eens van die kapjes naar beneden vallen weet je zeker dat het mis is. Voordat je eindelijk dat kapje te pakken hebt omdat hij maar blijft slingeren zie je eigen zoon al wegtrekken in zijn stoel. Balend denk je nog wat de stewardess zei aan de begin van de vlucht. " Help eerst je kinderen en voorzie dan voor jezelf een kapje ".. Heb je eindelijk je kapje op hoor je van de gezagvoerder van het vliegtuig dat door de turbulentie perongeluk de kapjes naar beneden zijn gevallen.. Schellend trek je hem van je af en kijkt je zoon aan die een prachtig theaterstukje had opgezet...

Nee dat vliegen is en best gewoon geweldig! Het is meer dan een achtbaan. Hier heb je tenminste nog echte spanning dat je het niet gaat halen. Inplaats van een loping die altijd weer op dezelfde plek eindigt heb je in een vliegtuig gewoon de kans om niet meer goed terecht te komen. Gelukkig heeft ieder vliegtuig 4 toiletten. Deze zijn ongeveer 1 bij 1 en je kan net goed zitten op de pot. Het is daarom de enigste plek in heel het vliegtuig waar je weet dat het daar wel goed terecht zal komen !
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Geld is net zoals schaamhaar, het groeit niet op mijn rug!
Gepost door DrassRune Member (6.9) op 8-12-2005 21:15
Antwoorden:
Athlox

Gewist lid

Tjah. Ik vind het juist wel goed dat Amerika dit doet maarja daarvoor is een column. Maar ik weet zeker dat als er een Plaatjetuig neerstort waar jij in zit je toch blij bent met dat reddingsvest. Er zijn namelijk mensen die het overleven.
8-12-2005 21:17
Woodcut X

Gewist lid

Hehe, hij owned wel, altijd dat laatste stukje bij jouPlaatje En het is nog een beetje waar ook.
8-12-2005 21:18
Bv202

Inactief

hij ownt WEER.
hoe doe je het tochPlaatje
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
9-12-2005 07:32
Donsniperboy

Gewist lid

LoL , denk het ook dat die reddings vesten soms helpen, mja je zou maar naar die wc meoten , ben je 1meter dik ofzo Plaatje Daar zit je dan , met je broek vol Plaatje
9-12-2005 09:01
Reinaert1989

Inactief

hij is weer vet goed! alleen ben ik het er deze keer niet helemaal mee eens Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
(sk1l-edit) Je sig was way to big, zorg dat je dit op orde krijgt!(/sk1l-edit)
9-12-2005 09:39
666megaminer

Inactief


Wat de amerikanen hiermee willen bereiken is dat het in de lucht zelfs veilig is, maar wat heb ik er nu aan als ik boven irak vlieg als het in de lucht veilig is.



Amerikanen, is met een hoofdletter, helaas... :p, zo ff doorlezen.

EDIT: nice, ownage ;)
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Your file is not found
If you must file a complaint
Send it to Bill Gates

9-12-2005 14:48
Ijmuide 222

Inactief

Een heel goede tekst, net zoals altijd, maar ik weet het niet zeker maar is het geen Air Marshall?
Ik weet het dus niet zeker maar Marshall komt vaker voor dan Marchall, maar het is een heel goede column.
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
9-12-2005 14:52
Erikje90

Gewist lid

deze is echt leuk ownage ouwePlaatjePlaatje
12-12-2005 13:29
Rutgerino

Inactief

ook deze is weer prachtg
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
12-12-2005 19:31
Nickalicious

Gewist lid

Lol owned,

nice column!

Hoe is FOK?
13-12-2005 08:08
Legolas13666

Gewist lid

lol nice!, en het klopt ook nog wel..Plaatje
13-12-2005 19:27
Dandonio

Gewist lid

Russische raketten?
Ik ben eerder bang van Amerikaanse raketten...
Amerika heeft veeeeeel minder wapens (raketten, V2`s, atoombommen etc.) dan Rusland, maar Rusland kan er niks mee want ze krijgen ze niet van de grond.

Ik maak me eerder zorgen over de Amerikaanse reactie op angst dan hetgeen dat die angst veroorzaakt.
16-12-2005 13:50
Bobsel

Rune Member (6.9)

Goeie BatjePlaatje
En Dan, dat met die raketten waren meer een metafoor Plaatje
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
17-12-2005 10:50
Emile962

Gewist lid

Terroristen zoeken geen eer, ze willen zo veel mensen doden. Het maakt niet uit in welke stad als ze publiciteit krijgen en zorgen dat de de landen waarop ze het gemunt hebben bang worden.

En over de maatregelen in Amerika: als er zoiets vreselijks gebeurt als 11 sep dan is natuurlijk de bevolking in paniek. Na 11 sep gingen minder mensen met de Plaatjetuig. Het is de taak van de overheid om te zorgen dat er orde terug keert en dat de bevolking hun veilige gevoel terug krijgt. Ook Air Marshals dragen hier aan mee. Vandaar de maatregelen en die ze helpen ook hoor!

En over het incident van de gedode passagier. Ik vind dat dat de Air Marshal volkomen juist gehandeld heeft. Hij had een taak. Wanneer iemand zegt: `Ik heb een bom.`, dan ga je niet eerst ff kijken of het waar is en dan neerknallen tegen die tijd ben je waarschijnlijk dood of bleek het niet waar te zijn. Maar is dat de risico wel waard?
17-12-2005 22:57
Bobsel

Rune Member (6.9)

Emile als je zo nadenkt, of niet nadenkt, snap ik wel hoe je bij al die onzin komt. Terroristen doen het toch wel voor een groter doel. Ongeacht dat dat grotere doel compleet onrecht is is dat hun reden, niet zoveel mogelijk doden krijgen. En die Air Marshall... die moet toch eens serieus na leren denken. Iemand die heeft een heilig doel om een Plaatjetuig op te blazen. Hij heeft een bom en de mogelijkheid maar wat doet hij, hij zegt ik heb een bom. Ja, ik vind ook dat hij hem had neer moeten Plaatje. Kom op zeg, doe serieus
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
18-12-2005 08:05
Antwoord 1-15 van 16 totaal.
>> Volgende 1

Reageren:

Gasten mogen niet posten!