Treasure Trails: Level 1 - Easy Trails

« Terug naar Treasure Trails

Geschreven door Arnoud X122 (Elanthiel, Ilovearagorn, Pttim). Laatste aanpassing was op 22-8-2014 door Arnoud X122.
1 - Introductie
Easy clues zijn de gemakkelijkste clues van alle vier soorten. Ze vereisen vaak basiskennis, en zijn niet moeilijk om op te lossen. Ze duren niet al te lang en geven vaak items die niet al te veel waarde kennen. Met dit overzicht helpen we je verder met de easy clues!
2 - Actie Clues
Actie clues zijn een simpele vorm van clues. Je krijgt een opdracht die je simpelweg uit moet voeren. Dit is vaak een Search Crate/Search Boxes opdracht. Hieronder zie je een tabel met de mogelijke Actie clues!

Actie Clues
  Locatie
A crate found in the tower of a church is your next location. Doorzoek het krat ten oosten van de trap op de eerste verdieping van de Ardougne Church.
Dig near some giant mushrooms behind the Grand Tree. Graaf ten noorden van de grote rode paddenstoelen ten noorden van de Grand Tree, aan de noordkant van de Gnome Stronghold. Je hebt hierbij een spade nodig.
Look in the ground floor crates of houses in Falador. Doorzoek de grote noordelijke kist aan de oostkant van het huis ten oosten van de bank in East Falador.
Search chests found in the upstairs of shops in Port Sarim. Doorzoek de oostelijke kist op de bovenverdieping van de Food Shop.
Search for a crate in a building in Hemenster. Doorzoek het bereikbare krat in het huis ten noorden van het Fishing Contest gebied.
Search for a crate on the ground floor of a house in Seers' Village. Doorzoek het krat in de zuidwestelijke hoek van het meest westelijke huis in Seers' Village.
Search in the basement of the Artisan Dwarves' workshop in Falador. Doorzoek de meest zuidoostelijke kleine kratten in de kelder van de Falador Artisan workshop, in de zuidoostelijke hoek van Falador.
Search the boxes of Falador's general store. Doorzoek de boxes die je op de begane grond van de general store van Falador, ten noordwesten van Falador Square, vindt.
Search the boxes in a shop in Taverley. Doorzoek het noordelijke krat in Gaius' Two Handed Shop, in het noorden van Taverley.
Search the boxes in one of the tents in Al Kharid. Doorzoek de boxes in de noordoostelijke hoek van de tent in het noordoosten van Al Kharid.
Search the boxes in the goblin house near Lumbridge. Doorzoek de boxen in het goblin huisje ten oosten van Lumbridge, tussen de twee bruggen in gelegen.
Search the boxes just outside the Armour shop in East Ardougne. Doorzoek op Ardougne Market de boxen ten zuidwesten van de zuidwestelijke Silk Stall.
Search the chest in the left-hand tower of Camelot Castle. Doorzoek de kist op de bovenste verdieping van de zuidwestelijke toren van Camelot Castle.
Search the chests upstairs in Al Kharid Palace. Doorzoek de oostelijkste van de drie kisten op de eerste verdieping van Al Kharid Palace.
Search the chests in the Dwarven Mine. Doorzoek de oostelijke van de drie kisten bij de Crossbow store in de Dwarven Mine.
Search the chests in the shed just north of East Ardougne. Doorzoek de noordwestelijkste crate in het hutje naast de rode schapen ten noorden van de bank.
Search the crates of Falador's general store. Doorzoek de enige crates op de begane grond van de Falador general store.
Search the crates in Canifis. Doorzoek het noordelijke krat in de food store van Canifis.
Search the crates in Draynor Manor. Doorzoek het noordelijke krat tegenover de trap op de hoogste verdieping van Draynor Manor, ten noorden van Draynor Village.
Search the crates in East Ardougne's general store. Doorzoek het zuidelijke krat in East Ardougne's General Store, direct ten noorden van de Ardougne Zoo.
Search the crates in Horvik's armoury. Doorzoek het zuidelijke krat in Horvik's Armourstore, ten noordoosten van Varrock Square.
Search the crates in the Barbarian Village helmet shop. Doorzoek de zuidwestelijke boxes in de helmenwinkel van Peska in Barbarian Village.
Search the crates in the guard house of the northern gate of East Ardougne. Doorzoek het meest zuidwestelijke krat in het meest noordelijke huisje van East Ardougne, iets ten noordoosten van de westelijke bank in East Ardougne.
Search the crates in the Port Sarim Fishing shop. Doorzoek het meest noordelijke krat aan de zuidkant van de viswinkel in Port Sarim.
Search the crates near a cart in Varrock. Doorzoek de opgestapelde kratten ten noorden van de kar die bij de Varrock Castle treepatch is te vinden.
Search the drawers above Varrock's shops. Doorzoek de drawers op de bovenverdieping van Thessalia's kledingwinkel aan Varrock Square.
Search the drawers found upstairs in East Ardougne's houses. Doorzoek de drawers op de bovenverdieping van de Ardougne Pub (ten noorden van Koning Lathas' kasteel), naast de trap.
Search the drawers in a house in Draynor Village. Doorzoek de drawers in het meest noordoostelijke huis in Draynor Village, het huis ten zuidoosten van de pottery oven.
Search the drawers in Catherby's Archery shop. Doorzoek de drawers in de Archerywinkel van Hickton, ten oosten van de bank van Catherby.
Search the drawers in one of Gertrude's bedrooms. Doorzoek de drawers in de zuidoostelijke kamer van Gertrude's huis.
Search the drawers in Falador's chainmail shop. Doorzoek de zuidelijke drawers in de Chainmail Shop ten zuiden van de White Knights' Castle in Falador.
Search the drawers in the ground floor of a shop in Yanille. Doorzoek de drawers in de Hunting Store van Yanille, ten westen van de Magic Guild.
Search the drawers in the upstairs of a house in Catherby. Doorzoek de meest noordelijke drawers op de bovenverdieping van het huis ten noorden van de bank in Catherby.
Search the drawers of houses in Burthorpe. Doorzoek de drawers in het meest noordelijke huis om Burthorpe, het huis van Hild.
Search the drawers on the first floor of a building overlooking Ardougne's Market. Doorzoek de drawers in het huis ten Noorden van de Ardougne Market Silverstall, neem de Westelijke trap.
Search the drawers upstairs of houses in the eastern part of Falador. Doorzoek de drawers op de bovenverdieping van het meest zuidelijke huis aan het plein van East Falador.
Search the drawers upstairs in Falador's shield shop. Doorzoek de drawers in de schildenwinkel van Falador, die ten noordoosten van Falador Square ligt.
Search the drawers upstairs in the bank to the East of Varrock. Doorzoek de drawers op de bovenverdieping van de oostelijke bank in Varrock.
Search the tents in the Imperial Guard camp in Burthorpe for some boxes. Doorzoek de boxes in de meest noordwestelijke tent van de Imperial Guard, in Burthorpe, ten noorden van Taverley.
Search through chests in the upstairs of houses in eastern Falador. Doorzoek de noordelijke kist op de bovenverdieping van het huis in East Falador dat ten zuidwesten van de Party Hall staat.
Search through some drawers found in Taverley's houses. Doorzoek de drawers in het hutje ten zuiden van de Herblore Shop.
Search through some drawers in the upstairs of a house in Rimmington. Doorzoek de drawers(tegenover de trap) op de bovenverdieping van het het huis met de Bronze Pickaxe spawn in Rimmington.
Search upstairs in the houses of Seers' Village for some drawers. Doorzoek de drawers tegenover de Spinning Wheel op de bovenverdieping van het huisje ten noordoosten van de kerk in Seers' Village.
 
3 - Emote Clues
Emote clues spreken eigenlijk voor zich, aangezien alle mogelijke info al is gegeven in de clue zelf. Je moet een bepaalde emote uitvoeren, in een bepaalde dresscode. Nadat je deze emote hebt uitgevoerd en een soort van geheim agent, Uri, tevoorschijn is gekomen, moet je met hem praten. Deze clues zijn echter om deze pagina volledig te maken opgenomen in de onderstaande tabel; de equipment is niet opgenomen in de clue description zelf.

Emote Clues
  Items nodig Locatie Emote
Blow a raspberry at the monkey cage in Ardougne Zoo. Studded Body, Bronze Platelegs, Mud Pie
Bij de aapjes in Ardougne Zoo, ten zuiden van de kerk. Raspberry
Bow or curtsy outside the entrance to the Legends' Guild. Iron Platelegs, Emerald Amulet, Oak Longbow/Shieldbow Direct ten zuiden van de poorten van de Legends' Guild ten noordoosten van East Ardougne. Bow/Curtsy
Cheer at the Druids' Circle. Air Tiara, Bronze Two-handed Sword, Gold Amulet De Druids' Circle in Taverley, de queststart van de Druidic Ritual Quest. Cheer
Cheer at the Games Room. Helemaal niets. Je moet alles uitdoen. De Games Room onder het paleis in Burthorpe, ten noorden van Taverley. Cheer
Clap in the main exam room in the Exam Centre. Ruby Amulet, Blue Flowers, Leather Gloves In het Examine Center ten zuidoosten van Varrock, ten zuiden van de Digsite. Clap
Clap on the causeway to the Wizards' Tower. Iron (Med) Helm, Emerald Ring, Leather Gloves De brug ten zuiden van Draynor Village, die naar de Wizards' Tower leidt. Clap
Clap on the top level of the mill, north of East Ardougne. Blue Robe Top, H.A.M. Robe Bottom, Tiara (unenchanted)
De molen in Hemenster, ten Noorden van de Noord-Westelijke bank in East Ardougne. Clap
Dance a jig by the entrance to the Fishing Guild. Emerald Ring, Sapphire Amulet, Bronze Chainbody De Fishing Guild in Hemenster, ten noorden van East Ardougne. Jig
Dance at the crossroads north of Draynor. Iron Chainbody, Sapphire Ring, Longbow/Shieldbow Het kruispunt tussen Draynor Village en Draynor Manor. Dance
Dance in the shack in Lumbridge Swamp. Bronze Dagger, Iron Full Helm, Gold Ring Het hutje in de Lumbridge Swamp dat de doorgang naar Zanaris verschaft.
Dance
Dance in the Party Room. Steel Full Helm, Steel Platebody, Iron Plateskirt De begane grond van de Falador Party Hall. Dance
Headbang in the mine north of Al Kharid. Desert Shirt, Leather Gloves, Leather Boots De ingang van de mijn ten noorden van Al Kharid. Headbang
Jump for joy at the beehives. Desert Shirt, Green Robe Bottoms, Steel Hatchet De beehives ten westen van Catherby en ten zuiden van de Seers' Village Courthouse. Jump for joy
Laugh at the crossroads south of Sinclair Mansion. Leather Cowl, Amulet of Strength, Iron Scimitar De driesplitsing vlakbij de Sinclair Mansion, ten noorden van Seers' Village. Laugh
Panic in the Limestone Mine. Bronze Platelegs, Steel Pickaxe, Steel (Med) Helm De Limestone mine tussen Paterdomus en de Varrock Lumberyard. Panic
Panic in the pier where you catch the Fishing Trawler. Helemaal niets. Je moet alles uitdoen. De pier van de haven van Port Khazard, ten noordoosten van Yanille. Panic
Shrug in the mine near Rimmington. Gold Necklace, Gold Ring, Bronze Spear De mijn van Rimmington, het dorpje ten zuiden van Falador en ten westen van Port Sarim. Shrug
Think in the wheat field by the Lumbridge mill. Sapphire Necklace, Polar Camo Legs, Oak Shortbow Het graanveld voor de molen naast de weg van Lumbridge naar de kruising van Draynor. Think
Twirl at the crossroads north of Rimmington. Sapphire Ring, Yellow Flowers, Leather Chaps De kruising tussen drie paden ten noorden van Rimmington en ten zuiden van de Clan Camp. Twirl
Twirl in Draynor Manor by the fountain. Iron Platebody, Studded Chaps, Bronze Full Helm De fontein binnen het hekwerk van Draynor Manor (in de zuidwestelijke hoek), ten noorden van Draynor Village. Twirl
Wave along the south fence of the Lumberyard. Hard Leather Body, Leather Chaps, Bronze Hatchet Direct ten zuiden van de Lumberyard, ten Noord-Oosten van Varrock. Wave
Wave on Mudskipper Point. Gold Ring, Leather Chaps, Steel Mace Mudskipper Point, ten zuidwesten van Port Sarim, voorbij het huis van Thurgo de Dwarf. Wave
Yawn in Draynor Marketplace. Studded Chaps, Iron Kiteshield, Steel Longsword De centrale marktplaats van Draynor Village. Yawn
Yawn in the Varrock library. Holy Symbol, Leather Vambraces, Iron Warhammer De bibliotheek in Varrock Castle. Yawn
4 - Kaarten
Kaarten, of in de volksmond Maps, zijn simpele vormen van Treasure Trails en eigenlijk de basis van het begrip. Je krijgt een kaartje waarop een plaats te zien is: op deze plaats moet je graven met je spade, of staat een object dat je moet doorzoeken. Zodra in de tabel bij actie 'Graaf' staat moet je een spade bij je hebben. Als er 'Doorzoek' staat, dan heb je natuurlijk geen spade nodig. Voor de rest spreekt deze tabel voor zich.

Kaarten
  Plaats Actie
Op de Small Fern ten noordoosten van de East Varrock Mines ten zuidoosten van Varrock. Graaf
Tussen de boom en de meest oostelijke mysterieuze steen, ten noorden van Falador.
Graaf
Een hokje onder de oostkant van het bankje bij de Saradomin Statue ten Noorden van Falador. Graaf
Twee stappen voor de noordelijke deur van het hutje van Sir Galahad van de Holy Grail quest, ten oosten van de Coal Trucks en ten noorden van Hemenster. Graaf
Deze kaart is voor RS3

Direct ten zuiden van het raam aan de zuidkant van de Wizards' Tower.
Graaf
Deze kaart is voor Oldschool RuneScape

Direct ten zuiden van het raam aan de zuidkant van de Wizards' Tower.
Graaf
5 - Speak to X
Speak to X-clues zijn de meest versimpelde clue die er is. Jij krijgt een persoon, en met die persoon moet je spreken.
In de tabel hieronder vind je de mogelijke 'Speak to X'-clues en hun locatie.

Speak to X
  Locatie van Persoon
One of the sailors in Port Sarim is your next destination. Captain Tobias, de kapitein van de boot naar Karamja op de pier van Port Sarim.
Speak to Arhein in Catherby. In de haven van Catherby, het stadje ten westen van de White Wolf Mountain.
Speak to Doric, who lives north of Falador. In het hutje tussen Falador en Goblin Village, ten oosten van de poort naar Taverley.
Speak to Ellis in Al Kharid. Ellis is de Al Kharid Tanner, ten zuidoosten van de tolpoort naar Al Kharid.
Speak to Gaius in Taverley. In de 2H-wapens winkel, in het noorden van Taverley, ten westen van de Witch's House quest startplek.
Speak to Hans to solve the clue. Voor Lumbridge Castle. Hans loopt rondom het kasteel, dus met één rondje rondom het kasteel heb je hem wel gevonden.
Speak to Ned in Draynor Village. In Draynor Village, het huisje ten noordoosten van de bank.
Speak to Sir Kay in Camelot Castle. In de voortuin van Camelot Castle.
Speak to the Bartender of the Blue Moon Inn in Varrock. In de bar in Varrock, ten zuiden van Varrock Square.
Speak to the staff of Sinclair mansion. Louisa, in het landhuis van Lord Sinclair, ten noorden van Seers' Village en Camelot Castle.
Talk to the Squire in the White Knights' Castle in Falador. In het buitengedeelte van de White Knights' Castle (Queststart van The Knight's Sword).
Talk to Zeke in Al Kharid. In de Al Kharid Scimitar Shop, ten noordoosten van de bank.

Geschreven door Arnoud X122 (Elanthiel, Ilovearagorn, Pttim). Laatste aanpassing was op 22-8-2014 door Arnoud X122.

Heb je opmerkingen over of verbeteringen voor deze guide? Stuur dan een mailtje naar . Vergeet niet te vermelden over welke guide je het hebt, en wat je rs(r)naam is (zodat we je kunnen crediten).