Zoek in het forum!
[Forum] -> [RuneScape Revolution: Clan Nieuws] -> [Vergadering september]
Vergadering september
De vergadering van september opende met de gebruikelijke mededeling over het citadelevent. Er waren nog zat dingen te doen in de citadel, dus iedereen was welkom.

Elanthiel vertelde over een verhuizing. Hij gaat namelijk samenwonen met Cat, en dat wordt in Sassenheim. Daarom zullen deze twee wat minder actief gaan zijn de komende tijd. 

Gwalchmai_X vertelde daarna over twee belangrijke punten binnen de clan. Als eerste over events, dat er de laatste tijd toch wat weinig events op de kalender staan, en dat er wel wat meer georganiseerd mag worden. 
Ook vertelde hij over de aankomende Newsflash, Deze moet weer in september uit gaan komen, dus als je de prijsvraag nog niet opgelost hebt, of nog geen leuk picpost onderschrift bedacht hebt, is nu het moment om dat te gaan doen.

Verder waren er nog wat vragen van de vloer. 
ThaStrake wilde weten wat het verschil tussen citadelduimpjes en citadeltorentjes was (antwoord: geen, de een noemt het een duimpje, de ander een torentje). 
Tim had de clanregels doorgelezen (dunno, blijkbaar had ie dat nodig ofzo..), en daar de nodige spelfouten in gevonden. Hij wilde vragen aan wie hij die kon doorgeven om ze te laten fixen. De vergadering heeft besloten dat hij ze aan Jaron mag doorgeven, zodat hij ze kan highlighten op de pagina, om ze extra duidelijk te maken.

En daarmee was de vergadering ten einde. Tot volgende maand!
 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door ElanthielLeader (9) op 6-9-2015 22:54
Antwoorden:
Geen antwoorden.

Reageren:

Dit nieuwsbericht is te oud om nog op te mogen posten.