Zoek in het forum!
[Forum] -> [RuneScape Revolution: Clan Nieuws] -> [Vergadering juli]
Vergadering juli
De vergadering van juli begon enigszins chaotisch, toen Cat vertelde dat er deze maand zowaar wat te melden ging zijn. Na de gebruikelijke mededeling over de citadel, vertelde Elanthiel wat over de aankomende Newsflash. 

Een Newsflash komt op de 15e van oneven maanden uit en ook deze maand komt er weer een goedgevulde Newsflash van de printer. Nouwja, als je hem uitprint om te lezen, dus. Stuur vooral nog je moppen, uitspraken, en oplossingen voor Prijsvraag en Picpost in!

Na deze mededeling kwam Cat met het punt van de maand, en misschien wel van het jaar. Deze maand gaat er ook nog een toernooi lopen: het Champions Toernooi! Dit gaat heel simpel in zijn werk:
Maandag 6 juli, om 20:00 start het toernooi. Op de chat zal dan een botje zijn waar je sessies kan starten. Tijdens zo'n sessie moet je proberen zo veel mogelijk xp te halen in de skill die je gestart hebt. 24 uur later loopt je sessie af. Degene die de meeste XP haalt in een skill krijgt de wisselribbon daarvoor. Bovendien is er nog een puntenklassement voor de ranglijst, en de winnaar van het puntenklassement krijgt een groene trui een wisselribbon voor Overall.
Skills die meedoen in het toernooi zijn: Melee (LET OP: Alleen Attack en Strength. Defence en Hitpoints tellen niet mee), Ranged, Magic, Woodcutting, Fishing, Mining, Agility, Thieving, Runecrafting, Slayer, Hunter, Dungeoneering en Divination.
Een beschrijving van de commando's van de bot verschijnt binnenkort op Clan Nieuws.

Na een paar vragen, werd er ook nog een supergeheime toernooitip voor trouwe vergaderingbezoekers uitgedeeld. Deze tip zal uiteraard niet in de notulen verschijnen: had je maar op de vergadering moeten zijn.

En na een goedgevulde vergadering hoorde maar 1 ding als afsluiter: een goedgevulde chat met heel heel heel erg veel spam. Wat een nostalgie!

Tot volgende maand.
 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door ElanthielLeader (9) op 5-7-2015 20:38
Antwoorden:
Geen antwoorden.

Reageren:

Dit nieuwsbericht is te oud om nog op te mogen posten.