Zoek in het forum!
[Forum] -> [RuneScape Revolution: Clan Nieuws] -> [Vergadering mei]
Vergadering mei
Ook de vergadering van mei was weer kort, maar krachtig. Natuurlijk was het citadelevent tegelijkertijd met de vergadering, en beiden werden druk bezocht. 

Het enige echte punt van de vergadering was de aankomende Newsflash, die zoals gebruikelijk op de 15e van een oneven maand uit gaat komen. Hoe die Newsflash er precies uit gaat zien blijft nog even geheim (en mensen die langer in RSR zitten weten wat dat betekent: we weten het zelf ook nog niet). Maar in ieder geval zullen de meeste vaste categorieën er wel in zitten.

Verder hadden we nog een jubileum. Het bleek dat vandaag, de dag van de vergadering, ook de dag was dat oud-leader Gregoryw maarliefst 4000 dagen in RSR zit! Dus om het in zijn eigen woorden te zeggen: "Gefeliciteerd, en op naar de volgende"!

Ook zijn we er nu achter waarom vergaderblaadjes meestal wel, maar soms ook niet uitgedeeld worden. Blijkbaar kijkt Pino - onze chatbot - of mensen ook daadwerkelijk wat gezegd hebben rond de vergadering (tussen 19:45 en 20:15). Dit dus om er voor te zorgen dat mensen niet gewoon hun chat aan zetten en wat anders gaan doen.Wil je dus je blaadje, wees dan zo beleefd om ook even hoi te zeggen tegen de chat. Probleem opgelost!

En op die positieve noot zeg ik: tot volgende maand.
 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door ElanthielLeader (9) op 3-5-2015 20:56
Antwoorden:
Thastrake

Operator (8)

Duidelijke boodschap wat betreft blaadjes. Plaatje

Tot de volgende maand. Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..." - Serpico
3-5-2015 21:03
Pttim

Moderator (7)

Hoi!
En gratz aan Gregoryw!
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Image and video hosting by TinyPic
4-5-2015 15:33
Gregoryw

Rune Member (6.9)

Hehe, Thx!
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
10-5-2015 09:53
Antwoord 1-3 van 3 totaal.

Reageren:

Dit nieuwsbericht is te oud om nog op te mogen posten.