Zoek in het forum!
[Forum] -> [RuneScape Revolution: Clan Nieuws] -> [Vergadering van November]
Vergadering van November
Beste mensen, we hebben zojuist een vergadering gehad. Hier is het verslag:

De vergadering van november begon precies op tijd. Zelfs als Cat er niet is, doet haar klok het nog wel. 

Elanthiel opende de vergadering en kondigde aan dat er een citadelevent was. Nu tijdens het bonus xp weekend is alles in de citadel ook dubbele xp, dus dat is een prima argument om langs te komen.

Gwalchmai_X vertelde vervolgens over de aankomende Newsflash. Deze komt 15 november uit en zal weer gevuld zijn met alle gebruikelijke rubrieken. Er zijn natuurlijk nog een hoop inzendingen nodig, dus stuur vooral alles in wat we kunnen gebruiken. 
Ook kan je bijdragen aan het in elkaar zetten van de Newsflash, als redacteur. Meld je hiervoor bij een MOL.

Arnoud vertelde hierna over het Ironman toernooi wat afgelopen maand gehouden is. Dit toernooi werd gewonnen door Cat, die Mick met maarliefst 1 total level versloeg. Arnoud had het toernooi kunnen winnen, maar vanwege een klein probleempje (disconnect, wat anders..) tijdens Monkey Madness is zijn hardcore ironman een vroegtijdige dood gestorven. De volledige uitslag is hier te vinden. 

Tijdens de rondvraag vroeg Grimolas nog wanneer het volgende toernooi gehouden zou worden - hij wilde zijn revanche. Dat staat nog niet op de planning, maar dat er een volgend toernooi gaat komen is zeker.

Daarmee werd de vergadering gesloten. Tot volgende maand!
 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door ElanthielLeader (9) op 2-11-2014 20:16
Antwoorden:
Geen antwoorden.

Reageren:

Dit nieuwsbericht is te oud om nog op te mogen posten.