Zoek in het forum!
[Forum] -> [RuneScape Revolution: Clan Nieuws] -> [Avatar reminder]
Avatar reminder
Beste mensen,

De laatste tijd gebeurt het helaas nog wel eens dat mensen uitloggen en naar bed gaan / langdurig weg gaan, terwijl ze een Clan Avatar bij zich hebben. Dit kan behoorlijk vervelend zijn als er daarna nog mensen online komen, die ook graag gebruik willen maken van die heerlijke xp bonus die de avatar biedt. Dus ik wil jullie er allemaal even aan herinneren om de avatar te dismissen als je langdurig weg gaat. Als je de avatar niet dismissed hebt duurt het 6 uur voor hij weer terug is in de citadel, wat natuurlijk niet leuk is voor de mensen die binnen die tijd inloggen, en ook graag met een avatar willen rondlopen.

Dus denk er aan je avatars te dismissen, het is een kleine moeite, maar het scheelt een hoop ergernis bij de volgende die inlogt. 

Overigens is het niet zo'n bezwaar als je de avatar niet dismisst als je eventjes vijf minuten weg bent, of eventjes gaat lunchen ofzo. Het gaat hier voornamelijk om langdurig offline zijn - dus afk gaan om gezellig met je vrienden naar de kroeg te gaan, of gaan slapen, dat soort dingen. 

Bedankt voor het meehelpen!
Het MOL-team
 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door ElanthielLeader (9) op 19-10-2014 21:20
Antwoorden:
Geen antwoorden.

Reageren:

Dit nieuwsbericht is te oud om nog op te mogen posten.