Zoek in het forum!
[Forum] -> [RuneScape: Guides] -> [A Void Dance]
A Void Dance
Lengte: Medium
Moeilijkheid: Experienced
Skills nodig: 47 Construction - 49 Herblore - 46 Hunter - 47 Mining - 48 Summoning - 54 Thieving - 52 Woodcutting
Quests nodig: Wolf Whistle - Druidic Ritual - Quiet Before the Swarm
Items nodig: Pickaxe - 65 Coins - Spade - Sextant - Watch - Chart
Handig: Edgeville Teleport
Startpunt: Speak to Commodore Tyr. Void Knight Island.

Must be able to defeat a level 110 knight.


Plaatje
1. Praat met Commodore Tyr om de quest te starten. Blijf wat praten en ga dan door alle 3 de options. Daarna komt de optie "I'm on my way" tevoorschijn.
Plaatje

Port Sarim Map

2. Neem terug het schip om naar Port Sarim te gaan. Eens terug op Port Sarim loop je een klein beetje naar het westen en daar spreek je met Korasi.
Praat hierna met een van de seamen en die zegt je dat iets de barrels aan de fishshop kapot maakt. Ga hierna spreken met Gerrant.

3. Net buiten de shop zul je nu tracks vinden, volg de tracks en doorzoek de bush, stones of plants in de buurt. Volg vervolgens de tracks verder tot je plotseling een Mound ziet bij de pub.
Doorzoek deze en ga terug reporten aan Korasi.
Plaatje

Plaatje
4. Ga nu praten met de bartender waar je de Mound vond. Doorzoek hierna de 5 junk plaatsen op de grond tot je de key vindt. Ga hierna de cellar in.

Plaatje
5. Inspect nu de noordelijke muur en je zult er een gat in minen met je pickaxe. In dit filmpje kun je exact zien hoe je de barrel puzzle moet oplossen.
b6SD652ydPA

Je krijgt ook een whistle waarbij je 1 stap of de hele puzzel kunt resetten.

6. Nadat je de puzzel opgelost hebt praat je terug met Korasi en zij verteld je te praten met de bartender en dan terug naar de docks te gaan.

7. Praat terug met Korasi, de pests zullen zich nu naar warmer oorden begeven en dus zul je naar Musa Point moeten, praat met de captain of seaman en vaar naar Musa Point.
Eens daar aangekomen praat je terug met Korasi.

Musa Point Map

8. Vraag nu aan Zambo in de pub of hij de laatste tijd niets raars heeft gezien. Hij zegt dat Shopkeeper Kofi iets gezien heeft. Praat hierna met Kofi, ten westen van Zambo.
Je zal nu de muur van de shop moeten vermaken, je kunt zijn tools gebruiken die op het tafeltje te vinden zijn.
Plaatje
Gebruik de chisel om de plank en log om te vormen tot jointed plank en joined log. Voeg jointed plank en log dan samen en fix de muur. Praat dan terug met Kofi.

9. Nu zul je terug tracks zien, volg ze terug door te zoeken in de Succulent, Shrub en Logs. Hierna zul je de Mound terugvinden in de banana plantation. Maar iemand was je voor.
Plaatje
Probeer nu om nog extra dingen te zoeken. Doorzoek de Mound om Wood shards te vinden.
Plaatje

Rimmington Map

10. Ga nu naar Rommik in Rimmington, hij is te vinden in de Crafting Shop, en vraag hem naar waxwood.
Plaatje
Praat hierna met Korasi, die in de Chemist zijn huis is. Praat nu met de Chemist, je zal hiervoor 16 empty inventory spots nodig hebben.
Plaatje
De puzzel lijkt wat op coal distillen. De bedoeling is om telkens een nieuw item te maken met het vorige, in het lijstje kun je zien welk item je moet toevoegen om het gevraagde te bekomen.
Je moet ook de power en de heat onder controle houden, wordt de heat te hoog moet je met water afkoelen, is het te laag moet je bijgeven. Is de power te hoog moet je remmen, is hij te laag moet je de snelheid wat opvoeren.
Na een tijd zul je 100% bereiken en is de puzzel compleet.
V5WWAeFAz9w

Plaatje

Falador Map

11. Ga nu mee met Jessika naar Falador, zij zal je teleporten. Praat nu met Sir Tiffy Cashien.
Plaatje
Hij zal je vertellen dat iemand de waxwood boxes verkoopt bij de Falador East Bank.
Plaatje

12. Ga een box kopen bij Ali Tist. Probeer de doos open te krijgen, maar je zal falen, ga hierna terug praten met Sir Tiffy Cashien. Iedereen zal dan proberen maar falen. Daarna zal Korasi hem openbreken met haar zwaard.
Ga nu terug praten met Ali Tist om uit te vinden wat er is met de dozen. Hij wil niets zeggen, ga hierna terug naar Sir Tiffy Cashien en daarna naar Sir Amik.
Plaatje

13. Sir Amik zal je een warrant geven waardoor je naar de goederen mag zoeken. Ga terug naar Ali Tist en zeg tegen hem dat je zijn goederen wil onderzoeken. Je zal nu een clue scroll krijgen. Ga nu terug met Korasi praten.

14. Start met het zoeken naar de clues nu, de eerste kun je vinden bij de Hollow Tree te westen van falador.
Hierna ga je naar Melzars Maze en pick daar een onion, ga dan oost van de Crafting Guild en zoek een man met een rugzak en een staf, geef hem de onion (eet hem niet op) en gebruik de Wave optie.
Ga hierna naar het Farm huis tussen Falador en Draynor Village, in de grootste kamer zoek je in een crate.
De volgende clue bevindt zich in Edgeville Monastary, aan de oost muur, graaf op de rode bloem.
De laatste clue bevindt zich juist ten noorden van Black Knights Castle, probeer in de Hatchway te gaan en Korasi en Jessika zullen naar je teleporten.
Clue 1 - Oplossing
Clue 2 - Oplossing
Clue 3 - Oplossing
Clue 4 - Oplossing
Clue 5 - Oplossing

15. Nadat je in de Hatchway zit zal Korasi de eerste bewaker vermoorden. De 2e room kan ze echter niet in omdat ze het paswoord niet weet.
Jessika zal nu een void drone summonen die jij aan de dichste box moet plaatsen, schuil daarna achter de boxes. Nadat de drone het paswoord heeft pak je hem terug op en gaat naar Korasi.
Jessika zal nu proberen binnen te raken, maar zal falen. Pick-pocket nu een worker terwijl hij naar buiten gaat. Ga nu naar de deur en je zal binnen geraken. Kies dan of je hem wil vastbinden of vermoorden.

16. Ga in de volgende room en kill een worker door rechts te klikken of doorzoek de workbench in het noordwesten om een screwdriver te vinden, gebruik deze op de noordoost workbench om metal te vinden. Haal nog 2x een screwdriver en gebruik die op de south benches.
Hierna gebruik je de 2 metal strips met de hook om een Gaff te bekomen. Hiermee kun je de sleutel op de shelf te pakken krijgen.
Plaatje

17. Gebruik nu de key op de deur en je zal in de volgende kamer terecht komen. Hier zal Korasi de ene guard aanvallen en de andere is voor jou.
Plaatje
Hou er rekening mee dat de guard zal healen wanneer je nog prayer points hebt. Handig is dus je prayer te drainen tot 0 voordat je in de kamer gaat.
Neem zeker genoeg food en misschien potions mee.
Plaatje

Plaatje
18. Na het fight praat je met de pest en kun je hem killen of bevrijden. Hierna zal Korasi je teleporten naar Commodore Tyr. Je krijgt nog een kleine video te zien en de quest is complete.

Plaatje
Gefeliciteerd! Quest voltooid!

Reward: 1 Quest point, 50 Void Knight commendation points, 10,000 Hunter XP, 10,000 Herblore XP, 8,000 Summoning, 8,000 Woodcutting XP, 5,000 Thieving, 5,000 Construction and 5,000 Mining XP.
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door Thojohn22Inactief op 10-8-2010 22:47
Antwoorden:
Demon Poonah

Rune Member (6.9)

Bedankt voor de guide Thomas,

Ik heb hem succesvol completed ! Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
13-8-2010 20:38
Antwoord 1-1 van 1 totaal.

Reageren:

Gasten mogen niet posten!