Zoek in het forum!
[Forum] -> [RuneScape: Guides] -> [[07] eagle' peak quest guide]
[07] eagle' peak quest guide
Benodigdheden: Yellow dye, 1 Swamp tar, 50 Coins
Quests nodig: Geen
Skills nodig: HIER MOET NOG IETS KOMEN DUS IK SCHRIJF HET IN CAPS DAT HET ZICHTBAAR IS
Startpunt: Door te praten met Charlie in de Ardounge Zoo
Handige items: Teleport runes voor Ardounge en Varrock, Dramen staff (zonder Fairytale III)

A ferret bit Charlie's face!
Om de quest te beginnen praat je met Charlie in de Ardounge zoo. Hij bevindt zich net ten zuiden van de scorpions. Vraag hem naar een quest. Hij zal je vertellen dat hij inderdaad een beetje hulp zou kunnen gebruiken. Een week geleden is er een fret kunnen ontsnappen. Zonder nieuwe dieren is er natuurlijk weinig interesse in de zoo. Charlie had er direct een nieuwe besteld van huntsman Nickolaus. Het is nu al een tijdje geleden dat hij nog iets gehoord had van Nickolaus en wilt dat jij naar hem op zoek gaat. Laatste wat hij zal zeggen is dat je best rond de bergen ten westen van Gnome Stronghold kan zoeken.
Plaatje

Maak je weg naar de Eagles' peak door te lopen of door gebruik te maken van de spirit tree naar Tree gnome stronghold of door de fairy ring code AKQ
Plaatje

Bij de voet van de berg zul je een tent vinden. Er zullen een stapel boeken liggen. Inspecteer deze om een boek over vogels te vinden met daarin een metal feather.
Plaatje

Beklim de schorcut als je 25 agility heb achter de tent of loop helemaal om en bewandel het pad naar de top van de berg. Op de top zul je een rocky outcrop vinden. Inspecteer deze. gebruik vervolgens je Metal feather ermee en ga er in.
Plaatje

Ga verder in de grot totdat er een cutscene start. In deze cutscene zie je dat Nickolaus vast zit in een nest van een enorme adelaar. Om te ontsnappen heeft hij een vermomming van een adelaar nodig. Hiervoor moet je 10 adelaar veren die overal in de grot liggen naar de Fancy dress shop in Varrock brengen. Verzamel 10 eagle feathers voordat je naar Varrock gaat.
Plaatje

Eagle me up
Breng die 10 feathers met een yellow dye, swamp tar en 50 gp naar de Fancy dress shop dat in het zuid oostenlijk gedeelte van Varrock bevindt.
Plaatje

Eenmaal je de vermomming krijgt keer je terug naar Eagle' peaks. Terug naar Nickolaus. Je zal naar hem moeten proberen te gaan met zijn vermomming. Wanneer je om wilt lopen om hem te bereiken merk je dat een stone door je de weg blokeert.... Om deze te openen moeten we opzoek naar 3 speciale veren.

IT'S A TRAP
De eerste veer kan je direct ten westen van de stone door vinden. Ga door de tunnel en je zal in een kamer terect komen met pedestal en een overduidelijke valstrik. Desniettemin probeer toch om de feather te nemen. Dit zal falen natuurlijk. Hierna operate je elke winch in elke hoek van de kamer. Hierna zal de valstrik terug vallen en kan je de veer nemen.
Plaatje

A Horrible feather stealing beast! But it's pretty cute!
Ga terug naar de grot en een beetje noord zie je een nieuwe tunnel, ga er in. Nu zie je er opnieuw een pedastal staan maar zonder een veer! Inspecteer deze en er zal een paar voetafdrukken verschijnen. 
Plaatje

Volg deze oost en inspecteer  rock om het verdere spoor te ontdekken. Blijf dit doen tot dat je een 'opening' kan inspecteren. Hier uit zal een Kebbit verschijnen die je zal aanvallen. Versla hem en het zal een Silver feather droppen! raap deze op en keer terug naar de grot.
Plaatje

Oh god no.. A puzzle...
Ga nu naar het oosten naar de laatste opening in deze grot, niet de ingang! Er volgt nu een puzzel. Je moet naar het einde van de lange tunnel lopen, maar je weg word geblokkeerd door metalen adelaars die alleen verplaatsen als je vogelzaad in hun bakje doet. Om te beginnen neem je 6 keer vogelzaad bij de ingang.
Plaatje

Op deze geweldige zelfgemaakt kaart kun je zien waar alle levers (l1, l2...) en feeders (f1, f2..) staan. 

Plaatje

Deze stappen moet je doen:
1) leg vogelzaad in F1
2) trek aan de lever L1
3) trek aan lever L2
4) leg vogelzaad in F3
5) leg vogelzaad in F4
6) trek aan de lever L3
7) duw lever L2 terug omhoog
8) leg vogelzaad in F5
9) trek aan de lever L4
10) leg vogelzaad in F2
11) leg vogelzaad in F1
12) wandel nu helemaal naar het westen en neem de feather
Plaatje

Don't mind me, just a tiny eagle passing tru!
Ga terug naar de Stone door draag je eagle cape en je fake beak en gebruik alle 3 de veren erop. Wandel voorbij de giant eagle en geef Nickolaus zijn vermomming om te ontsnappen. Ga nu terug naar zijn tent en praat met hem en hij zal je leren hoe je een fret moet vangen. Breng deze nog naar Charlie en je zal de quest voltooien! Congratz!

Plaatje




 
 
 
 
 
 
 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door Sleepy MehInactief op 4-4-2013 23:37
Antwoorden:
Pttim

Moderator (7)

Deze guide is inmiddels omgezet en zal binnenkort op de site komen.

Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Image and video hosting by TinyPic
19-7-2013 20:21
Antwoord 1-1 van 1 totaal.

Reageren:

Dit onderwerp is gesloten, en hier mag dus niet meer op geantwoord worden!