Zoek in het forum!
[Forum] -> [Het Survival Toernooi: Algemeen] -> [C9 - Vijandigheid tussen vaardigheden]
C9 - Vijandigheid tussen vaardigheden
Geachte deelnemers,

Vandaag begint alweer de laatste weekuitdaging van dit toernooi. In deze weekuitdaging gaan wij van u testen in hoeverre u vaardig bent met de verschillende vaardigheden die u kunt ontwikkelen in Gielinor. Wij testen de volgende vaardigheden van u:
  • Melee (Attack, Strength en Defence tellen hier allen bij mee)
  • Ranged
  • Magic
  • Woodcutting
  • Fishing
  • Mining
  • Agility
  • Thieving
  • Runecrafting
  • Slayer
  • Hunter
  • Dungeoneering
  • Divination
De structuur van deze challenge is gelijk een "skill-championstoernooi", heb ik mij laten vertellen. U dient dus op de IRC chat te komen om sessies te starten. Deze sessies duren 24 uur, en in die tijd dient u zo veel mogelijk xp te halen in de skill die u geselecteerd hebt. 
Belangrijk: In verband met gegarandeerde aanwezigheid van de bot op het moment van eindigen, zult u slechts tussen 09:00 en 23:00 sessies kunnen starten.

Voor elke skill wordt een ranglijst samengesteld, de nummer 1 krijgt 6 punten, de nummer 2 krijgt er 4, nummer 3 krijgt er 3, nummer 4 krijgt er 2, en de rest krijgt 1 punt, mits dezen tenminste 10% van de xp van de nummer 1 hebben behaald. Deze punten bepalen de uiteindelijke ranglijst van deze uitdaging.

De commando's zijn als volgt: (vetgedrukt dient u in te vullen met de door u gewenste inhoud)
!defname RSnaam - Dit commando stelt uw RuneScape naam in bij de bot. Dit doet u eenmalig voor elke IRC-nickname die u heeft.
!toernooi start skill - Met dit commando start u een sessie op uw gedefiniëerde RuneScape naam met de skill die u geselecteerd heeft.
!toernooi list Naam - Hiermee ziet u alle sessies die deze persoon gestart en/of afgerond heeft. Mocht u hier geen naam invullen, ziet u de sessies van uw eigen naam.
!toernooi list Skill - Hiermee ziet u de sessies van een bepaalde skill met het puntentotaal per sessie. Mocht iemand meerdere sessies in deze skill hebben, ziet u slechts de beste hiervan.
!toernooi check Skill Naam - hiermee forceert u de bot om de huidige xp op een sessie te controleren. Naam kunt u weglaten, dan wordt dit met uw eigen sessies gedaan. 
!toernooi list overall - hiermee zit u de uiteindelijke ranglijst van deze uitdaging.

Vijf minuten voor het einde van een sessie zal op de chat uw naam geroepen worden. Vergeet niet dat de highscores pas updaten als u uitgelogd bent (en in een enkel geval slechts als u van wereld wisselt). U wordt daarom aangeraden van wereld te wisselen als u deze 5-minuten waarschuwing ontvangt.

Met vriendelijke groeten,
Plaatje
Daeril
 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door DaerilInactief op 8-12-2013 21:00
Antwoorden:
Ilovearagorn

Leader (9)

Van toernooien krijg je uitslag!

Plaatje
 

 
# Naam Punten behaald
1 Grimolas 11
2 Fury Storms 10
3 Pttim 9
4 Deemril 8
5 Dark G Unit 0
 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
15-12-2013 21:12
Deemril

Inactief

Leuke uitdaging, spijtig genoeg had ik niet meer tijd om te trainen Plaatje!
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Deemril on RuneClan
16-12-2013 08:11
Antwoord 1-2 van 2 totaal.

Reageren:

Gasten mogen niet posten!