Zoek in het forum!
[Forum] -> [Het Survival Toernooi: Algemeen] -> [C8 - De Seductie van Snelheid]
C8 - De Seductie van Snelheid
Geachte kandidaten,

Het thema van deze week is kennis. Kennis van de wereld van Gielinor. Dit kan u goed van pas komen in de zoektocht naar de Soul Diamond. In de weekuitdaging testen wij uw parate kennis van de wereld om u heen, vandaag in de daguitdaging testen wij uw kennis van de geografie van RuneScape, en de mogelijkheid om u snel van punt A naar punt B te begeven. 

Zodadelijk krijgt u van ons een bestemming. U dient zich zo spoedig mogelijk naar deze bestemming te begeven, door welke manier dan ook. U mag hierbij dus gebruik maken van de mogelijkheid om te teleporteren. Elke ronde is er een andere bestemming, de rondes starten vanaf de vorige bestemming, en de bekendmaking van uw nieuwe bestemming is het startsein.

Wanneer uw bestemming bekend is, dient u zich zo spoedig mogelijk naar deze bestemming te begeven, en de aldaar aanwezige organisator een ruilverzoek te verzenden. De volgorde waarin de ruilverzoeken binnenkomen is de volgorde waarin de ranglijst voor die ronde wordt gemaakt, waarbij de eerst aanwezigen zelfs nog een punt extra kan krijgen. Bij vier aanwezigen zal de eerst aanwezige 5 punten ontvangen, de tweede krijgt 3 punten, de derde krijgt 2 punten en de vierde krijgt 1 punt. Na een zestal ronden zal er een eindlijst gemaakt worden en op basis hiervan worden de survivalpunten uitgedeeld.

Na de uitleg van deze uitdaging zult u zich naar wereld 123 begeven, waar u nog even de tijd heeft u voor te bereiden op de uitdaging die u staat te wachten. Het startsein zal vanuit mijn huis gegeven worden. 

Nog een losse tip die u goed van pas zou kunnen komen: De organisatie vertelt niet waar ze exact staan, de "trail" functie op uw friendslist zou echter wel goed van pas kunnen komen. 

Met vriendelijke groeten,
Plaatje
Daeril
 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door DaerilInactief op 2-12-2013 20:00
Antwoorden:
Ilovearagorn

Leader (9)

En de eindstand:

Plaatje
 
# Naam Punten behaald
1 Fury Storms 11
2 Sleepy Meh 10
3 Deemril 9
4 Grimolas 8
5 Pttim 7
6 Dark G Unit 0
7 Diane De Noob 0
 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
2-12-2013 21:09
Pttim

Moderator (7)

Ik vraag me af waarom er niemand met 9 punten is?
Bij alle vorige uitdagingen liep het puntenaantal gewoon steeds met 1 terug. Waarom nu niet?
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Image and video hosting by TinyPic
2-12-2013 23:02
Ilovearagorn

Leader (9)

Fixed. Goed opgemerkt!
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
2-12-2013 23:07
Antwoord 1-3 van 3 totaal.

Reageren:

Gasten mogen niet posten!