Zoek in het forum!
Kermis

Een mooie vrijdagavond is aangebroken. Je hebt weekend en kunt genieten van de plaatselijke kermis in je eigen dorp. Je kent elke straatje en weet waar de leuke verstopplekjes zijn. Met een aantal vrienden heb je afgesproken om er eens een gezellige avond van te maken. Vol goede moed vertrek je te voet naar het dorp. Binnen 5 min ben je er, want ja het dorp is niet al te groot..Je vrienden staan al te wachten. Je sprint met zen allen naar de botsauto`s. Ieder 10 kaartjes en botsen maar zou je zeggen. Natuurlijk team je met een goede vriend van je, zodat de rest het zwaar te verduren heeft. Met een halve whiplash komen ze uit de botsauto`s. Nog na schokkend van de klappen die ze hebben gehad. Weer 10 euro armer ben je dan voldaan en hoef je er niet meer in deze avond. Opzoek naar een volgende attractie!

Het Lunapark, hier in brabant is dat een groot gebouw met allemaal electronische banden waarmee je naar boven/beneden wordt geschoten. Kans op valpartijen is groot en daarom natuurlijk leuk als je beste vriend een grote smak maakt op het rotte hout van de attractie. Al lachend sprint je naar boven en kijkt achterom waar de rest blijft. Wanneer je hoofd weer 90 graden draait knal je frontaal tegen een plaatselijke *pis*paal aan. Je ligt gesterkt en kan bijna tandjes tuffen. Heerlijk het Lunapark denk je dan. Met de staart tussen je benen druip je af en wacht op de rest. Die hebben natuurlijk de grootste lol, maar jouw avond is al bijna verziekt.

Na al dat ge-ren krijg je natuurlijk honger. Gelukkig zijn er genoeg kraampjes waar je deze honger kan stoppen. Je besteldt een ongelofelijke suikerbol, ook wel oliebol met meer poedersuiker erop dat zelfs een heroïne hoer zelfs zou flippen. Likkend werk je hem langzaam naar binnen. Je lippen zijn bedekt met een dikke laag * witte spul *. Snel veeg je het weg voordat mensen andere dingen gaan denken. Dat is immers slecht voor je imago die je toch al bijna niet meer hebt.

Om even tot rust te komen ga je met nog 3 mensen naar de schiettent. Lekker op eendjes schieten en hopen op een gruwelijke prijs. Met zen vieren houd je een wedstrijd om te kijken wie het beste kan schieten. Je eerste 2 kogels bereiken niet eens het bord, omdat je op de foute eendjes aan het schieten was.. Je vrienden lachen je uit en uit pure woede richt je op je beste maat. Deze schrikt hier zo van dat hij perongeluk richt op het schietveld. Hij raakt 1 van de bonusprijzen en zodoende is hij 80 euro rijker. Nadat jij nog 3 geschoten hebt win je een sleutelhanger en kom je beteuterd de schiettent uitgelopen. Je avond begint nu echt verschrikkelijk te worden. Je wil hem toch gaan redden en rent naar de rups. Een ronde baan met een lelijke lappendoek eroverheen, zodat je 2 minuten niks kan zien. De spanning slaat er vanaf, maar niet heus. Wanneer je mag grijpen naar een bal die boven je komt te hangen fleur je helemaal op en doe je verwoede pogingen om hem te pakken te krijgen. Want wie wil nu niet nog een extra rit in de rups! Helaas ben je een smurf van 1,50 en krijg je hem niet te pakken. Je bril beslaat van de inspanningen die je hebt verricht en ziet dus niet eens wat je doet. Je klimt weer uit de rups en loopt weer naar je groep vrienden. Hun zien ook in dat je een baalavond hebt en proberen je op te fleuren. Misschien willen de hijskraantjes meehelpen om een vette rolex eruit te halen? Je gooit er 5 euro in en mag dus 3 gaan grijpen. Na 2x heb je nog steeds niks. Je weet uit ervaring dat het onmogelijk is om te winnen, maar toch ga je door. 3x is scheepsrecht zou je zeggen. Helaas niet op deze kermis en zodoende win je weer eens niks. Een lachende moeder van de hijskraantjes zwaait je nog toe. Je mompelt wat in jezelf en kijkt haar niet meer aan.

Het begint al laat te worden dus het wordt tijd om eens te gaan. Totdat 1 van je beste vrienden de boksbal ziet staan! Natuurlijk wil iedere jongen laten zien hoe sterk hij is en zodoende loopt de gehele groep erop af. Jij bent er niet zo fan van. Dit komt vooral omdat je spierballen hebt die nog niet groter zijn dan een kikkervisje. Wanneer je aan de beurt bent probeer je erg boos te kijken en verkoopt het apparaat een ongelofelijke ram. Tenminste voor je eigen gevoel. De score geef helaas aan dat je een vrouw bent van 12 jaar en dat je nog veel te leren hebt. Tranen beginnen bijna uit je ogen te lopen en je draait maar even weg. Opeens krijg je een duw van een jongen die je niet kent. Je bent zo licht als een veertje en gaat met een ongelofelijke snelheid richting de boksbal. Stoppen is niet meer mogelijk en met een ongelofelijke dreun knal je tegen de boksbal aan. De scoreteller geeft aan Macho. Je vrienden kijken je aan en lachen je weer uit. Het is ook nooit goed denk je dan! Je rent naar huis, 40 euro armer, geen imago meer en 3 blauwe plekken rijker. Volgend jaar weer naar de kermis dus!

Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Geld is net zoals schaamhaar, het groeit niet op mijn rug!
Gepost door DrassRune Member (6.9) op 25-8-2007 15:24
Antwoorden:
Mark Smeets

Gewist lid

Mooi geschreven!

Is het autobiografischPlaatje?
25-8-2007 15:29
Glowball02

Rune Member (6.9)

Hehe, weer lekker sadistisch Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
I'm not a Grammar Nazi. You're just a Grammar Jew.
25-8-2007 15:47
Dutchgirl_69

Inactief

hehe die`s wel leuk Plaatje vindt ik.
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
25-8-2007 16:02
Sharonf

Inactief

Leuk Bart! Zo ziet die van ons er ook uit Plaatje (-> onze kermis)
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Don't worry, be happy - Bob Marley.
25-8-2007 21:52
Thexcamelot

Inactief

Lekker dan was je toch maar naar huis gegaan Plaatje
leuke column Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Image Hosted by ImageShack.us
25-8-2007 22:17
Antwoord 1-5 van 5 totaal.

Reageren:

Gasten mogen niet posten!