Zoek in het forum!
Liefde
Liefde

Sinds je door een lieve ooijenvaar op de wereld bent gebracht zit er in de mens iets dat zich betrokken voelt met een ander. Of het nu een vrouw of een man is, men ziet elkaar graag en wil meer van elkaar te weten komen. Dat het soms al op vroege leeftijd begint is niks bijzonders, want bij Bob Saget, onze vrolijke vriend met American Homevideo`s zag je al kids van 5 jaar met elkaar neuzelen. Je zou eigenlijk zeggen dat zo`n jonge kinderen nog niet echt gevoelens kunnen hebben, maar is dit eigenlijk wel waar?

Jaren geleden was het nog niet normaal dat je op de basisschool al druk bezig was met het experimenteren over het onderwerp Liefde. Je giechelde als je het woordje sex hoorde en keek snel naar je schoolboek wiskunde om maar niet rood te worden. Tegenwoordig lopen meisjes van 12 al in strings en korte truitjes rond en hebben jongens al boekjes waar ze in noteren hoeveel vrouwtjes ze al gehad hebben. Eigenlijk te gek voor woorden dat kids die net de poppen en knikkers in de kast hebben gegooid nu al bezig zijn met dit soort praktijken. Is dit niet te vroeg of gewoon doodnormaal?

Deze gebeurtennissen steunen ook meteen de onderwerpen roken en alcohol. Op veel vroegere leeftijd zijn kinderen al bezig om zichzelf helemaal de vernielingen in te helpen. Deze producten helpen natuurlijk niet om braaf je liefde te delen met je partner. Mensen gaan vreemd en vinden het maar "vet" om de grens op te zoeken. De partner moet dit maar accepteren en zo niet word je gewoon keihard gedumpt of erger, kan je eens bezoek krijgen van grotere broers of ouders. Liefde is dus niet allemaal gezellig en leuk. Nee het is hard werken om je relatie steeds in stand te houden.

Helaas beginnen mensen al op veel te vroege leeftijd aan een relatie en denken daarbij dat alles wel goed zal komen. Je komt nog zoveel belangrijke dingen tegen in het leven die je toe kunnen beslissen om een andere keuze te maken. Op 1 of andere manier moet dit aan de kids worden verteld, zodat dit soort ellende voorkomen kan worden. Geniet van het leven is misschien veel beter voor de mens inplaats van het gestress dat je liefde wil redden. Of blijf je liever alleen en neem je een hond? Die zal nooit vreemd gaan, heeft altijd tijd voor je en zal zeker niet klagen als je weer met je zatte ballen thuis komt!
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Geld is net zoals schaamhaar, het groeit niet op mijn rug!
Gepost door DrassRune Member (6.9) op 22-8-2007 02:19
Antwoorden:
Dutchgirl_69

Inactief

Bart geweldig gewoon kheb er geen betere woorden voorPlaatje THX
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
22-8-2007 02:26
Happyland 31

Gewist lid

Leuk, maar er zijn beteren.
22-8-2007 21:43
Ilovearagorn

Leader (9)

Of neem een kat! <3
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
22-8-2007 23:02
Mark Smeets

Gewist lid

Knap geschreven Bart!
23-8-2007 08:48
Thexcamelot

Inactief

Heel leuk, ik kan niet wachten tot de volgende komt. je weet wel welke Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Image Hosted by ImageShack.us
23-8-2007 10:19
Nowaii Arka

Gewist lid

Leuk, kvind hem mooi Plaatje als je een hond neem noem hem Hector Plaatje
23-12-2007 20:32
Jeeweejong

Inactief

doe mij maar een ...poesje^^
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
[IMG]http://img145.imageshack.us/img145/5541/magebank4.png[/IMG]
23-12-2007 21:27
Sharonf

Inactief

Bart die over liefde schrijft, whoee. Wel leuk ja, jammer dat je niet wat meer ingaat over de liefde als je wat ouder bent. Relaties en liefde, deze twee bespreek je maar kort terwijl je daar ook hele collumns over kan schrijven Plaatje
Maargoed, nice nice.
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Don't worry, be happy - Bob Marley.
26-12-2007 11:49
Aloalo4

Inactief

Nja, jou hond is het inderdaad gewend dat je met je zatte ballen thuiskomt Plaatje

Happy Birthday voor gisteren...

Ik verveelde me, en je clumns zijn goed !
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Geen zin in een signature...
12-7-2008 03:50
Antwoord 1-9 van 9 totaal.

Reageren:

Gasten mogen niet posten!