Zoek in het forum!
Aldi
Je bent net op deze woensdagochtend van de bank af getrokken door je moeder om eens te shoppen in de supermarkt. Met je dikke reet loop je naar de plaatselijke supermarkt toe om eens flink te gaan huishouden.

Het is de Aldi. Een Duitse sovjet winkel waar meer kartonnen dozen in omloop zijn dan bij een kartonfabriek. Je loopt richting de winkelkarretjes, omdat je nogal wat boodschappen gaat doen. Je stopt je gulden erin en ramt met al je kracht de wagen uit de andere wagen. Een oma die 5 meter achter je staat raak je bijna, maar zonder om kijken loop je vrolijk door. Je passeert een soort draaimolen om bij de producten te komen. Je wil eigenlijk meerdere rondjes draaien, maar helaas is dat niet meer mogelijk.

Meteen als je de winkel in bent beland je in een file van mensen die allemaal opzoek zijn naar hun producten. Het is 1 grote hel van rennende kinderen met zeeman kleren aan en vrouwen met een te grote nachtjapon. Je probeert je kar door deze heksenketel heen te wurmen om toch nog je eigen boodschappen te vinden. Op de woensdag komen er helaas nieuwe Aldi producten die een week verkrijgbaar zijn. Dat gedeelte van de winkel is daarom van 09.00 tot 17.00 onbereikbaar voor de * normale mens *. Duwen, trekken, stelen en afpakken is het bij de rekken en voor geen goud wil iemand met je ruilen. Gelukkig moet je heel ergens anders zijn in de winkel en loopt daarom de rijen dozen af.

Na eindelijk al je producten gevonden te hebben loop je richting de kassa. Het is dat er nog geen wegwijsborden staan met de signalering * file *, want je bent in rij beland die nog drukker is dan de A2 op de vroege morgen. Je sluit maar aan en hoopt dat je voor het donker thuis zult zijn. Met 1 kassa open en een kassamuts die nog slomer is dan een Mac Donalds medewerker wacht je geduldig op je beurt. Net wanneer je producten op de band van 20 meter hebt gePlaatjekerd hoor je dat er een kassa bij komt. Verdomme, denk je, maar het is al te laat. Aangekomen bij de kassamiep moet je als een speer je producten weer in je wagen gooien, omdat er geen lopendeband meer is. Na het snelle afrekenen stop je de producten in een doos. Buiten aangekomen struikel je over een speelgoedauto die 1 van die zeeman kinderen heeft laten liggen. Je doos met producten valt vol op de grond. Verschrikt kijk je naar de doos en ziet dat alles aan gort is. Je weet wat je te doen staat en rent net zoals alle andere mensen om je heen de Aldi weer in. Opzoek naar die verdomde producten in al die dozen !
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Geld is net zoals schaamhaar, het groeit niet op mijn rug!
Gepost door DrassRune Member (6.9) op 14-6-2007 19:55
Antwoorden:
Jules

Inactief

Lol, hij is wel mooi, maar `t einde is een beetje flauw. Had gehoopt op meer dood en verderf in combinatie met die kinderen Plaatje.
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
14-6-2007 20:06
Sharonf

Inactief

Hij is inderdaad wel leuk geworden!

Wij gaan naar de plus, dat is netjes enje hebt ook nog een servicePlaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Don't worry, be happy - Bob Marley.
14-6-2007 21:26
Paulus55

Rune Member (6.9)

lol. Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
14-6-2007 21:46
Mats

Gewist lid

hij owned, net als altijd Plaatje
vooral:et is de Aldi. Een Duitse sovjet winkel waar meer kartonnen dozen in omloop zijn dan bij een kartonfabriek
14-6-2007 21:48
H0tmarijke

Adam Member (5.8)

Lol Intellectuelenboard en Drass is terug, dit kan geen toeval zijnPlaatje
Lekkere column, net als altijdPlaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
"He who joyfully marches to music in rank and file has already earned my contempt. He has been given a large brain by mistake, since for him the spinal cord would suffice. This disgrace to civilization should be done away with at once. Heroism at command, senseless brutality, and all the loathsome nonsense that goes by the name of patriotism, how violently I hate all this, how despicable and ignoble war is I would rather be torn to shreds than be part of so base an action. It is my conviction that killing under the cloak of war is nothing but an act of murder."
14-6-2007 21:53
Bv202

Inactief

Deze ownt Plaatje
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
15-6-2007 11:50
Nighthell14

Inactief

Haha, jij moet echt voor de krant gaan werken Bart Plaatje.
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
15-6-2007 12:02
Dark Nike7

Gewist lid

Lol deze is leuk +D maar had wel een ander einde verw8
15-6-2007 13:23
Just Ne Pker

Leader (9)

Ja einde is wat raar. Maar voor de rest weer er netje Bart Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Ingame aanspreekbaar als Findolfin

Success was, and will always be, defined as getting up one more time than you've been smacked down.
- Gary Raser
15-6-2007 16:32
Pttim

Moderator (7)

Errug leuk!
Helemaal omdat ik over een jaartje zo ongeveer boven een Aldi kom te wonen. Was van plan misschien daar me boodschappen te doen (lekker goedkoop). Maar misschien is de Digros even verderop wel een beter ideePlaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Image and video hosting by TinyPic
8-7-2007 10:44
Antwoord 1-10 van 10 totaal.

Reageren:

Gasten mogen niet posten!