Zoek in het forum!
[Forum] -> [De Digitale Wereld: Columns] -> [Eurovisiesong]
Eurovisiesong
Collumn – Eurovisiesong

Wat is tegenwoordig nog een wedstrijd als Eurovisiesong festival? Is het na die al veel te vele voorgaande editie nu er toch niet te lang? Is het niet Gecommercialiseerd? Waar ligt de grens van wie er mag meedoen?

Ja ja, in België zijn het weer Eurovisiesongfestival Voorronde. De finale is net voorbij (of toch bijna), straks komt de stemming. Weer eindeloze wannabe’s die mee deden en het niveau ligt laag. Ja, weer oneindige abba naäpers, soul, romance liedjes. Dan denk ik, alle, stuur eens wat R&B, deftige rock (geen wannabe zoals op Eurovisiesong for kids -.-) en misschien wat techno?

Tegenwoordig maken de liedjes helemaal niets meer uit. En ja, dan kijken we naar Eurovisiesong for kids van voorbije jaar. Wie won er? Ja, de kandidaat met het meest korte rokje en het meest roos aan. Wie zijn dan de stemmers? Hoeveel pedo’s zijn er wel niet in Europa? Wat merk ik nu, na de voorbije 7 weken de voorronden te hebben gekeken? Ja, allemaal madammetjes met rokjes van 10 cm en laarsjes, met vanboven net passende, maar strak genoege bloesjes, met een deconté van woow.. Hoeveel personen zouden er voor tv .. ?

Oke, toevallig zijn het ook altijd de landen, met vele buren die elkaar hebben opgestookt om voor elkaar te stemmen. Ja, het zijn niet alleen de Gokchinezen in België, de media doet er zelf aan mee, wat zitten ze kritiek te geven op chinezen? En als je wat Spaans stuurt, stemmen meteen alle landen die vlakbij Afrika liggen direct voor jouw. Je stuurt een liedje in het Russisch, je hebt direct prijs.

Maar eigenlijk, hoe kán zo een wedstrijd nu nog weergeven dat je de beste muziek van Europa hebt? Ik weet niet hoor, maar Verenigd Koningkrijk wint zo! Laat ze gewoon coldplay sturen.

Ik kan je zeggen, Eurovisiesong niveau is laag.
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
badges: 1 2 3
You're unique, just like everyone else....

Gepost door Dendries0Inactief op 19-2-2006 21:46
Antwoorden:
6warhammer6

Inactief

Treble heeft de eerste ronde gewonnen van de nederlandse voorrondes. Limburg ownage Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
*Klik*
12-3-2006 22:39
Kippendoder

Inactief

BAh, ze stuurde kate ryan voor België. Kvind het niet de beste. -,-
Liever barbara dex of els de schepper.
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
hey!
13-3-2006 19:58
Antwoord 1-2 van 2 totaal.

Reageren:

Gasten mogen niet posten!