Zoek in het forum!
[Forum] -> [De Digitale Wereld: Columns] -> [Het jaar]
Het jaar
Het jaar

Het was een bewogen jaar, 2005. We hadden tereur acties en de natuur hield zich ook niet erg stil. Om nog terug te komen op de laatste dagen van 2004. Een enorme vloedgolf trof daar Azië wat er toe leidde dat er meer dan 250.000 binnen een paar uur het leven lieten. Ongelofelijk dat zo iets kon gebeuren. Nog dramatischer waren de vele giften en hulp acties verschillende landen van de wereld gaven. Dit geld is voor 50% niet eens aangekomen. Het restant is nog steeds niet gebruikt doordat ze niet weten waar ze moeten beginnen. Als je zag dat ze pas na 10 maanden trots waren dat ze 2 huizen hadden gebouwd vraag je echt af of je beter niet kon geven?

Ook dit jaar zijn er weer bekende mensen overleden. Om maar met 1 persoon te beginnen. De paus, deze man had ongeveer 9 levens en na elke leven liep hij nog slechter. Een slabbertje was al niet meer genoeg meer zodat hij een eigen slaaf ingehuurd om zijn kin af te vegen... Deze man heeft toch goed zijn best gedaan voor het Katholieke geloof. 100.000 mensen stonden op het plein in Rome angstig te kijken wanneer hij nou zou gaan sterven. Op het moment van de waarheid werd daarom ook maar gezonnen. Rust in vrede.. De nieuwe Paus is een duitser. Ratsinger heet hij en zo`n hobby in zijn jeugd was een soort Socialistisch Nazi clubje. Iedereen ziet een geweldig verband met deze club en de paus zijn!

Maart was ook de maand van het helse weer. Op sommige plekken viel meer dan 50cm sneeuw zodat heel het land ongeveer plat lag. Niks kon je meer doen en het was maar op de bank zitten met kaarsen. Buiten was het -17 dus met de sneeuw spelen was er ook niet bij, want wie wil er nu een ijsbal vol in zijn giegeltje?

In Den Bosch ontstond er ontrust in een wijk, omdat een man bekend had seks gehad te hebben met zijn 8 jarige dochter. Hoe de man dit voormekaar kreeg is een raadsel, maar dat deze man het nog een keer zal proberen is nihil. Bewoners van de wijk hebben namelijk al het interieur van het huis naar beneden geflikkerd. Waaronder het bed!

Sport dan, Mei was de maand van de verschillende Kampioenen in Europa. PSV werd het in Nederland en dat moest natuurlijk gevierd worden. Al was het al 2 maanden zeker dat ze het zouden worden het feest was er niet minder om. Veel spelers vertrokken en het moest nog blijken of ze in het seizoen 2005/2006 het weer zouden redde.
Tevens was er deze maand ook het schandaal met de vliegmaatschappij Onur Air. Vliegtuigen bleken onveilig zodat er niet gevolgen mocht worden. Passagiers waren hier er de dupe van alleen de regering was hier toch wel content mee. Deze maand waren er opeens minder verzoeken van asiel binnen gekomen...
Ook is het mooie moment daar. Nederland is al 60 jaar lang vrij van de moffen. Dit MOET natuurlijk gevierd worden en zodoende werd er een lange neus uitgestoken naar onze vrienden uit het oosten.

Ongeloof bij automobilisten. Ontzettend domme jongeren flikken het om een stoeptegel van een viaduct te gooien. Deze treft net een auto zodat de bestuurder overlijdt. 1 leven weg door 1 stomme stoeptegel en een paar rot kinderen die het niet eens verdienen om nog te leven. Helaas kunnen wij ze hier niet een spuit geven. Uitlevering naar Amerika zou wel helpen, want daar vieren ze het 1000ste * slachtoffer * van de doodstraf. Misschien een nieuw idee voor het kabinet. Relnichten uit Nederland naar Amerika sturen. Opgeruimd staat netjes.


Dan heb je nog de terreur aanslagen in Londen. 3 metro`s en 1 bus worden getroffen en er sterven meer dan 60 mensen. 4 rugzakken waren de boosdoeners. Daarom besloten de regeringen om alleen staande rugzakken te verbieden in de trein. In Amsterdam zal dit prima gaan. Want in elke trein zit heus wel een junk. Als deze zo`n rugzak ziet kan ik je garanderen dat hij die echt wil mee-neemt. Is het een bom ontploft die tenminste ver weg van de trein en is er een junk minder. Beter kan je het toch niet hebben?

Er waren ook kleine nieuwsberichten in 2005.
- Samir A die Nederlands proef oppak persoon is geworden. Hij kent de cellen in Nederland beter dan iedereen.
- Ali B die een zoen aan de koningin gaf.
- Utrecht speler David Di-Tommaso die het leven liet.
- Een chinese Tereinauto die afgekeurd wordt omdat het de gevaarlijkste auto blijkt te zijn uit de geschiedenis van de keuringen van de ANWB.

Dan hebben we het nog over de nieuwe zender TALPA van John opblaas de MOL. Een zender die andere zenders leeg kocht om zodoende dezelfde programma`s te blijven maken. Zien jullie het nut ervan in? Voetbal werd helemaal anders zodat miljoenen mensen weigerde om er naar te gaan kijken. Prachtige beslissingen want daarmee raak je TALPA precies op het goede plekje. Helaas kijken nu alweer 3.5 miljoen mensen naar het voetbal.. Nu nog hopen dat Jack Spijkerman eindelijk opflikkert bij het voetbalprogramma, want een dronken hoer kan nog nuttigere dingen vertellen dan Jack.

Het was een bewogen jaar, maar toch erg mooi. De economie trok aan en het weer was op sommige momenten ontzettend goed. Voor volgend jaar is het maar afwachten wat het gaat worden. Sommige mensen vermoeden dat er aanslagen zullen komen in Nederland. Een kerncentrale zal getroffen worden of misschien wel een hele stad? Wie zullen wel zien is dan het antwoord. Totdat de pleurus uitbreekt dan jankt iedereen naar onze nieuwe modieuze Balkenende. Ik wens jullie dan ook allemaal een prachtig 2006 toe en denk eraan je bent een hond als je met vuurwerk stunt! Dit kan alleen het baasje nog terug vertellen want zijn hond heeft hij net met een chinese knaller laten ontploffen. Had je hem toch maar niet de curcus apporteren moeten geven!

En nu aan het bier of voor onze jonge RSR`leden aan de kinder Champagne!

Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Geld is net zoals schaamhaar, het groeit niet op mijn rug!
Gepost door DrassRune Member (6.9) op 31-12-2005 15:20
Antwoorden:
Ck Bond

Gewist lid

Nice column,was wel leuk om te lezen Plaatje alleen een paar typfouten Plaatje
Greetz ck bond
31-12-2005 15:21
Eikel363

Gewist lid

haha leukPlaatje ga zo doorPlaatje
31-12-2005 22:26
Jules

Inactief

Zullen vast wel meer inzitten maar die zag ik niet meteen Plaatje. Leuke column, sommige stukjes was ik het opzich ook wel mee eens, maar niet met alles Plaatje.[Drassedit] Tikfouten zijn eruit Plaatje [Drassedit]
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
1-1-2006 13:44
Lesley 01

Gewist lid

(WIE zullen wel zien is dan het antwoord)
Moet dat geen WE zijn ? Plaatje
voorderest nice clumn leuk om te lezen Plaatje
1-1-2006 20:08
Clonecow

Gewist lid

nice colum net als zommig was ik het me zommige dingen niet mee eens maar voor de rest wel heel leuk... majah wat maakt die typfouten uit ik maak er alsnog meer Plaatje
2-1-2006 10:21
Rakehell

Gewist lid

Nice column en je moet niet naar die paar fouten kijkenPlaatje
En dat Balkenende een nieuwe look heeft, komt volgens mij toch door onze minister Freya vanden BosschePlaatje (Ik ben Belg)
2-1-2006 12:10
Nighthell14

Inactief

Leuk verhaal maar moet ali b er nou echt in voorkomenPlaatje
Anyways keep up the good workPlaatje
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
2-1-2006 12:16
Dead Walker0

Inactief

ja erg leuke column
leuk om te lezen, hopelijk maak je meer van zukke leukePlaatje
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
2-1-2006 12:28
Legolas13666

Gewist lid

nice column! leuk gedaanPlaatje...
2-1-2006 17:19
Happyland 31

Gewist lid

Nice Drass,van dit soort columns hou ikPlaatje
4-1-2006 09:59
666megaminer

Inactief

nice Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Your file is not found
If you must file a complaint
Send it to Bill Gates

4-1-2006 10:20
Deskjet9300

Inactief

Geweldig Column weer hoor,ik heb er een half-uur over gedaan om het te snappen * een RECORD * Plaatje
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
6-1-2006 11:26
Stupidwitch

Gewist lid

nice column! maar waarom psv? zet er dan neer feyenoordPlaatje maar feyenoord won niksPlaatje Maar voor de rest is het goed
6-1-2006 17:22
Islalapo

Gewist lid

Lol, kinderchampagne vind ik nog het beste van de goeie collumn! Mooi geschreven.
ISlala
6-1-2006 18:00
Antwoord 1-14 van 14 totaal.

Reageren:

Gasten mogen niet posten!