Zoek in het forum!
[Forum] -> [De Digitale Wereld: Columns] -> [Steentjes]
Steentjes
Elk jaar is het weer zover. Een stuk of 100 achterlijke mensen gaan hun tijd vergooien door miljoenen domino steentjes klaar te zetten. Volgens mij is het een mooi doel, want je hebt dan het record 1 jaar in het bezit. Dat de chinezen dit record ook ieder jaar verbreken is dan een bijzaak..

Om bij het begin te beginnen bij deze speciale dag. Mensen worden opgetrommeld om ademloos weken te werken aan hele domme projecten. Kinderspel zou je zeggen alleen bij 1 klein foutje kan heel het project waar je al weken mee bezig bent geweest binnen 20 seconde omvallen.

Je zou bijna kunnen concluderen dat dit vakmanschap is, maar wat blijkt. Bijna iedere idioot kan hier aan meedoen. Ben je werkloos en zie je het leven niet meer zitten dan is dit nu je kans! Je krijgt gratis voor een aantal weken onderdak en wat je te eten krijgt is vaak ook van bijzondere hoge kwaliteit. Gisteren aten de bouwers nog een lekkere huismus die het gebouw was ingevlogen. Zonder pardon werd dit beest met een buks neer geknald om zodoende de uitgestorven bouwers te voeden met heerlijk vogelvlees. Dit beestje had er wel voor gezorgd dat hij met zijn kleine snaveltje 23.000 domino stenen had om laten vallen. Ze hadden eigenlijk deze vogel moeten eren, want bijna was heel de show in de soep gevlogen!

Wanneer het laatste steentje op zijn plek staat kan de avond eindelijk beginnen. Er worden bussen vol met * bekende * nederlanders naar de plaats van bestemming gebracht om dit spektakel te aanschouwen, want wie wil nu niet 2 uur lang naar vallende steentjes gaan kijken. In Israel kijken ze hier al 40 jaar naar alleen is dat dan een bijzaak...

Gelukkig wordt het publiek tussendoor ook vermaakt. Met geweldige belspelletjes waarbij de kwaliteit ongeveer nog zo hoog ligt als de opblaaspop Hans Kraaij Jr die heel de show letterlijk aanmekaar lult. De bedoeling van deze belspelletjes is om de achterlijke nederlanders nog een beetje wakker te houden en ze te laten bellen voor meer dan 10 euro per minuut. Helaas vallen er zoveel af bij dit spelletje wegens de moeilijkheid van het spel..., want wie weet nu wat voor een domino steentje aansluit op een 6? Je krijgt hier 10 sec bedenkttijd voor, maar helaas is dit toch teveel gevraagt. Je ziet Hans Kraaij Jr. ook nog denken voordat hij weer begint aan zijn zoveelste lulverhaal over hoeveel steentje er al weer omliggen.

Na 2 uur heb je het wel gehad en wil je dat heel die zooi omligt. Het is tellen geblazen voor rekenaars die dit allemaal bijhouden. Het zal je beroep maar zijn. Je moet aan je jongste zoon vertellen wat voor werk je doet. " Ja, ik tel domino steentjes die omgevallen zijn " God god dan heb je het toch wel gemaakt in je leven!

En dan is het zover. Iedereen weet al dat je het record weer in handen hebt, maar toch zetten ze er nog ff een 5 minuten lange reclame in. Enja hoor je hebt het record verbroken. Het was op het nippertje, maar je kan weer 1 jaar lang feesten. Hallaluja!

Over een half jaar zie je dat een aantal blinde spleetogen je record weer verbroken hebben. Dan baal je toch weer dat je die mus vermoord hebt, want deze had zich beroemd kunnen maken. Om eerst de steentjes om te ketsen en daarna moet een zeer gevaarlijke variant van de vogelgriep neer te strijken op deze blinde spleetogen. Het is nu te laat, want deze mus ligt nu tussen 4 stenen ( hoe toepasselijk ) begraven!
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Geld is net zoals schaamhaar, het groeit niet op mijn rug!
Gepost door DrassRune Member (6.9) op 15-11-2005 13:34
Antwoorden:
Ctyin

Gewist lid

wat een fun zegPlaatjePlaatjePlaatjePlaatjePlaatje!
18-11-2005 15:27
Dead Walker0

Inactief

zwaar geniaal is dit erg leuk in elkaar geflansd
ah wat zielig voor het vogeltje maar hij heeft wel een mooie plek onder de grond met 4 domino stenen Plaatje
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
18-11-2005 16:05
Xaverius

Inactief

MOOI lol De mus en de steentjes lol en dan van die belspelletjes allemaal zeer goed gevonden
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
19-11-2005 18:38
Warofwar0

Gewist lid

lol zalig

quote:
Erikje90 zei: needle je hoeft niet altijd
als eerste te poste-.-

O ja ze hadden die mus toch opgegeten hoe kan ie dan begraven zijnPlaatjePlaatje

[Drassedit] Sinds wanneer eet de mens ook Plaatje op[Drassedit]


sins wanneer het crisis isPlaatjePlaatje
19-11-2005 20:09
Marceloss0

Gewist lid

En weer heb je het gePlaatjet drie mooie verhalen. Maar deze is toch wel het mooist.
19-11-2005 21:18
Red Sword53

Black Member (3.0)

wat een tijdverspilling is die domino-day (aka debiele-day) toch. als ik die rare organisator was zou ik 1x 3 hallen extra volbouwen ipv elk jaar weer net wat meer steentjes neer te moeten zetten: dan proberen die chinezen het niet opnieuw te verbreken...
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
19-11-2005 21:32
Xxkilburnxx

Gewist lid

hahahaha lol PlaatjePlaatje
26-11-2005 15:17
Rune Haj Fly

Gewist lid

weer een een prachtige column, maar ik vind hem toch een beetje minder dan de rest...
29-11-2005 21:16
Dutchgirl_69

Inactief

MooiM Mooi gooed gevonden eigenlijk Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
22-8-2007 01:46
Antwoord 16-24 van 24 totaal.
Vorige 15 <<

Reageren:

Gasten mogen niet posten!