Zoek in het forum!
Rust
Rust

De winterperiode is weer aangebroken. Mensen gaan weer gezellig doen en proberen toch nog hun familie erbij te betrekken. Je ziet ze 3 kwart jaar niet, maar als er eenmaal cadeau`s op tafel komen zijn het je beste vrienden. Als de eerste vlokjes beginnen te vallen en de temperatuur onder de grens komt dat je handschoenen aan moet gaan doen is Sinterklaas aangebroken. Deze oude man met een witte baard wordt ieder jaar weer opgetrommeld om met zen stoomboot weer naar Nederland te trekken. Lopende band werk kan je het eigenlijk noemen want hij is al 2005 jaar op en neer aan het reizen.

Elk jaar is het weer de vraag of hij de weg wel kan vinden of dat hij niet verstrikt raakt in een vissersnet. Alsof je op een rivier de weg kwijt kan raken! 2 uur lang zitten alle kids vol spanning of de goed heilig man weer op zen schimmel zit. ( Even voor de belgen, nee dit is niet zijn voetschimmel maar zijn paard ). De intocht kan beginnen en iedereen zit maar te hopen dat hij eens hard op zijn smoel gaat. Dit is nooit het geval zodat elke intocht saai blijft en dat iedere ouder weer blij is als het voorbij is. Haastig spoedden ze zich naar huis om het kind te droppen, want cadeau`s zijn nog niet gekocht. Verlanglijstje worden afgewerkt en schoenen worden volgepropt met restjes pepernoten. Het zijn zware tijden voor de ouders, maar na 3 weken is het eindelijk voorbij. De laatste restjes paardenstront van Sinterklaas zijn schimmel worden opgeruimd en de boot wordt uitgezwaaid.

Na een lange nachtrust sta je op om even lekker te ontbijten. Wat blijkt de volgende oude man met een baard staat voor de stoep. Dit keer heeft het geen schimmel bij zich, maar een rendier met een rode neus. Niet 1 maar 8! Het beweegt zich voor op de trainrails van de NS en is wel altijd op tijd voor de kinderen!
Smerige sokken worden gevuld met cadeau`s en de kerstboom komt weer in huis. Lekker versieren met elk jaar dezelfde lichtjes en ballen. Je weet dat het amper een waarde heeft, maar toch doe je het ieder jaar.
Een dik pak sneeuw maakt het nog gezellig en je steekt daarom ook de openhaard aan. Met wat geluk gaat de kerstboom dan letterlijk branden zodat kaarsen niet eens meer nodig zijn..

Je ligt weer in je bed te woelen, want je hebt toch al wat dagen slaap te kort. Opeens hoor je een harde knal. Je kijkt wat er aan de hand is en ziet je net nieuw aangeschafte groene brievenbus op straat in stukken liggen. Rot kinderen hebben er vuurwerk ingegooid en je word weer met je neus op de feiten gedrukt, NIEUWJAAR. Dagen van te voren beginnen ze al te knallen, omdat ze weer teveel vuurwerk hebben ingekocht. Handen en benen zie je voorbij vliegen en weer hoor je een kille gil voorbij komen. Je loopt maar rustig door met Giga, want hij begint alweer foutmeldingen te geven...

Het is dan zover. Nieuwjaar, je hebt net * de klok * aangezet en bent met je familie aan het aftellen. Kinder champagne staat op tafel en je neemt alvast een slok. En dan is het 00.00. Je kan mekaar niet meer verstaan door het geknal, maar 1 ding weet je wel. Je hebt er weer een jaar opzitten. Feestend hos je mee met je schoonmoeder die je ongelofelijk haat. Het is dat je van haar bij elk bezoek geld krijgt, maar anders had je haar allang gedumpt.

Na 2 uur lang aan de kinder champagne gezeten te hebben vind je het weer tijd om te gaan slapen. Je wilt nu eindelijk rust, want je bent kapot. Rust zal je nodig hebben, want over een aantal maanden komt een dom konijn je bezoeken met ranzige chocolade paaseieren die hij zelf gemaakt heeft...
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Geld is net zoals schaamhaar, het groeit niet op mijn rug!
Gepost door DrassRune Member (6.9) op 3-11-2005 23:20
Antwoorden:
Nabuko Hond

Inactief

LOL deze column ownde nu wel Plaatje
Vooral dat laatste stukje Plaatje
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
3-11-2005 23:23
Ikkuh 00

Gewist lid

rofl owned die laatste zin?
3-11-2005 23:26
Gregoryw

Rune Member (6.9)

Héél goed, waar haal je hetPlaatjePlaatje
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
3-11-2005 23:45
Silvfo

Gewist lid

Rofl owned Plaatje
Vooral de laatste alinea is geweldig!
Ga zo door met die columns Plaatje
4-11-2005 03:07
Kingofrune15

Gewist lid

Rofl 0wned, idd die laatste alinea is leuk Plaatje.
4-11-2005 03:16
Woodcut X

Gewist lid

En de kindjes die nog in sinterklaas geloven dan? Als zij dit lezenPlaatje Maar wel owned column yaPlaatje
4-11-2005 06:32
Donsniperboy

Gewist lid

Lol , weer een leuke Plaatje , Blijf zzo door gaan Eigenlijks moet je runescape geld vragen voor om dit te lezen Plaatje
4-11-2005 07:53
Stef Dude

Gewist lid

nice alweer een geslaagde collumn
4-11-2005 08:16
Dendries0

Inactief

Dit keer ownt hij heel hard! Keep it up! Ik wil er nog zo1! Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
badges: 1 2 3
You're unique, just like everyone else....

4-11-2005 08:24
666megaminer

Inactief

quote:
Gregoryw zei: Héél goed, waar haal je hetPlaatjePlaatje


Uit z`n eigen oneindig grote hersens Plaatje

Nah, maar wel nice Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Your file is not found
If you must file a complaint
Send it to Bill Gates

4-11-2005 14:34
Rutgerino

Inactief

Plaatje, rofl, omfg, moet ik verder gaan?
best stoer, vooral die laatste alinea
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
4-11-2005 15:10
Erikje90

Gewist lid

owned hard goedPlaatje
4-11-2005 15:36
Joowdemannen

Inactief

Plaatje man die is wel nice en jah dat dom konijn ownd ook wel Plaatje

edit: iemand zij dat je geld moet vragen datr ze mogen lezen Plaatje maar wat is drass met runescape geld als hij geen runescape meer speeld ?
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
4-11-2005 19:02
Arjanox

Gewist lid

Goed gemaakt vooral dat laatste stukje, jaPlaatje
4-11-2005 21:41
Silmarilen

Rune Member (6.9)

quote:
Dendries0 zei: Dit keer ownt hij heel hard! Keep it up! Ik wil er nog zo1! Plaatje


ik wil er nog wel 100 lezenPlaatje
die dingen ownen allemaalPlaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
5-11-2005 12:04
Antwoord 1-15 van 23 totaal.
>> Volgende 8

Reageren:

Gasten mogen niet posten!